Härlig design med lampor

Inredning är ett minst sagt snårigt ämne, och jag kan förstå om ni känner er ganska förvirrade när det kommer till hur era hem ska inredas. Det brukar varje vår och höst pratas om enorma designförändringar, att vi nu ska fokusera på de mörka detaljerna eller att det är det ljusa som ska vara dominant. Det är inte speciellt svårt att förstå att det inte direkt går att anamma båda typerna.

Men det är lite så med inredning, och det man måste komma ihåg är att det här är de stora inom inredning som sätter trenderna, vilket gör att det kommer att märkas. Men bara för att några personer säger en viss sak om ett ämne så behöver det inte betyda att det är så du måste ha det. För inredning är en sak, men det är i slutändan din personliga smak som fäller avgörandet.

Ta en sådan sak som lampor. Det här är inredningsdetaljer som inte enbart är till för att passa med övrig inredning, det har också en funktion som är minst sagt viktig i vardagen där det handlar om att lysa upp det som behöver lysas upp, antingen av nytta eller design. Det är här det är viktigt att tänka design som du tycker om, för det är automatiskt så att lampor kommer att föra blickarna till sig, och då vill du ha lampor som ser bra ut och som samtidigt representerar den du är. Välj med andra ord lampor med omsorg och var övertygad om att du tycker om hur de ser ut. Det är viktigare än att de följer en rådande designtrend.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.