Gör dina egna vimplar

Jag fullkomligen älskar att hålla på och pyssla, och är det något som jag älskar att pyssla mest med så är det sakerna till barnkalasen. Det är i de lägena som man får tillfälle att verkligen vara kreativ och tänka utanför ramarna och skapa saker som är ganska ovanliga och färgsprakande. Barn har inte samma återhållsamma inställning till det som är inredning, pyssel och detaljer, utan här ska det istället vräkas på med färger och former i alla dess slag, vilket gör ett barnkalas till ett fritt spelrum för en sådan som mig, där jag verkligen inte hålls tillbaka på något sätt.

Barnkalas eller inredning till barnrummet är något som jag ofta får göra och fixa med. Med tanke på att jag tycker att det är så roligt är för att det blir barnen som är kunderna och med det blir det kreativt i hög utsträckning. Att jag återkommande får nya uppdrag att utföra talar väl sitt tydliga språk; både barn och föräldrar tycker mycket om det jag gör.

Precis som med övriga inredningsdetaljer så finns det också trender i barnrummets inredning. Något som verkligen har exploderat den senaste tiden är att man ska använda sig av vimplar, antingen som en stor skylt som önskar grattis på en födelsedag eller också bara som en fin inredningsdetalj i rummet. Det spelar inte så stor roll, det går att använda dessa trekantiga flaggor på snöre lite hur som helst, och de är dessutom väldigt enkla att göra. Här har ni en bra video som visar hur man snabbt och enkelt fixar sina egna vimplar.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.