Första inlägget på bloggen!

Det är alltid lika spännande att starta på en resa som man inte riktigt vet slutet på. Det är så jag ser det med den här bloggen, nämligen en ny resa för mig som jag helt själv kommer kunna styra.

Jag hoppas på många sätt att det innebär en utveckling för mig själv som person, för jag har alltid varit ganska tillbakadragen och inte vågat ta plats. Men det ska det bli ändring på nu, eftersom också jag har tagit mitt utrymme i den digitala världen. Och ärligt talat är det lättare att skriva inför en stor grupp människor än att stå framför dem och prata. Det sker med andra ord på mina premisser.

Bloggen kommer uteslutande att handla om mig själv och det som jag är mest intresserad av. Jag är en människa som älskar böcker, och det spelar ingen roll vilken genre de landar inom, är boken bra skriven så kommer jag att uppskatta den oavsett. Sedan kommer det även att bli mycket om andra intressen, där det framför allt handlar om pyssel och inredning. Med andra ord kommer det att bli spridda ämnen, och när jag dessutom blandar in reflektioner från mitt övriga liv så kommer det bli ett potpurri av det som är jag. Förhoppningsvis kommer ni tycka om det jag har att erbjuda, och tveka inte heller att skriva till mig, jag diskuterar gärna mina intressen med andra!

Varmt välkomna ska ni vara till min blogg och jag uppskattar om ni följer med mig på en resa som jag själv inte riktigt vet vart den ska sluta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.