Fått ordning på garderoberna

När man är intresserad av inredning är det inte enbart själva inredningens utseende man är intresserad av, speciellt inte om man är mig. En inredning ska såklart inte endast bara vara väldigt tilltalande, det ska också vara en inredning som har en funktion. Visst kan det vara så att mycket av inredningen inte behöver ha det, speciellt inte i de mindre detaljerna, men när det kommer till de större möblerna så är det givetvis viktigt att inte funktionen får lida till förmån för själva utseendet. Jag kommer i alla fall aldrig att köpa en säng, soffa eller tv-möbel som inte fyller den funktionen jag vill ha.

Precis så har det varit med mina garderober. Visserligen är jag väldigt nöjd med hur de ser ut på utsidan, men på insidan har det tidigare varit alldeles för ostrukturerat. En garderob ska ju trots allt fungera som en förvaringsmöbel, där plagg av olika slag ska kunna indelas och vara lätta att hitta. Så var det inte innan jag satte igång att arbeta med garderoben.

Jag gjorde helt enkelt så att jag skövlade ut allt som fanns där inte, och började planera för lite snickeriarbete. Med tanke på att jag är ganska pysslig av mig så var det enkelt att planera hur det hela skulle se ut, och det jag främst var ute efter var givetvis en stång med galgar, men också massa olika fack och lådor där jag kunde sortera in specifika plagg. Sagt och gjort, det tog mig inte mer än en helg, så hade jag min designergarderob med de funktion som jag alltid velat ha. Det blir ibland väldigt enkelt när man gör det själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.