Det är härligt att duscha!

duschvägg
Bildkälla: Trademax.se
Att duscha är ett av livets stora nöjen för mig och speciellt vintertid kan jag stå i en varm dusch riktigt länge. Dels givetvis för att det är skönt men också för att man tänker så bra när man duschar. Det är så avslappnande att inga av livets olika problem kan störa en utan man kan i stället koncentrera sig på det väsentliga – att vara kreativ. Redan nu är det riktigt bra, men det är ju alltid så att det kan bli bättre. För tillfället har jag en duschkabin från Trademax.se, vilket givetvis är praktiskt och enkelt, men det kan ibland kännas lite trångt. Idén är nu att uppgradera, från duschkabin till duschväggar som kommer att låta mig få precis så stort duschutrymme som jag vill ha, utan att hela badrummet stänks ner när jag duschar. Duschvägg i glas ger också mer av en ”frihetskänsla” när man duschar, även om en duschkabin givetvis är det mest praktiska. Läs t.ex. här om skillnaderna mellan de två.

Men man kan ju inte bara tänka på det praktiska – gjorde jag det så skulle jag ju aldrig stå en halvtimme i en varm dusch. Nej, några minuter och sedan klart. Men det skulle ju inte vara speciellt roligt, eller hur? Man måste ju unna sig lite lyx då och då för att må bra, även om det handlar om saker som rent praktiskt är ”onödiga”. En duschvägg är för mig sådan lyx som kommer att göra vardagen lite bättre. Att sedan en duschvägg i allmänhet är billigare än en duschkabin gör inte saken sämre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *